Kejt Midlton ne može da zatrudni?

8
Kako tvrdi njena svekrva Kamila Parker, ali i zvanični lekar kraljevske porodice, zbog zdravstvenih problema sa kojima se suočila kao devojčica, Kejt Midlton najverovatnije neće moći da rodi naslednika svom suprugu, princu Vilijemu od Velsa

Spekuliše se da se tokom perioda adolescencije novopečena vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton suočila sa nizom zdravstvenih komplikacija, koje su možda u toj meri uticale na njen reproduktivni sistem, da su je učinile neplodnom. Prema pisanju stranih medija, ove tvrdnje prva je iznela Kejtina svekrva i Vilijemova pomajka Kamila Parker-Bouls, podelivši svoju brigu sa nekim od svojih najbližih prijatelja, koji pak nisu odoleli da ne plasiraju vest medijima. Nedugo zatim, ista priča našla se na naslovnoj strani ovonedeljnog izdanja američkog tabloida In Touch Weekly čiji novinari su, navodno, uspeli da kontaktiraju zvaničnog lekara kraljevske porodice i dobiju potvrdu ove informacije.

Ukoliko bi se ispostavilo da su ovakvi navodi istiniti, princ Vilijam Artur Filip Luis od Velsa i njegova supruga prekinuli bi porodičnu tradiciju dugu dve stotine godina, prema kojoj je običaj da novopečena mlada zatrudni u prvih nekoliko meseci od venčanja. Takođe, prema pravilniku britanske krune, za Kejt i Vilijema ne postoji mogućnost da usvoje dete, pošto ono nikada ne bi bilo u krvnoj vezi koja predstavlja najvažniji faktor za nasleđivanje trona.

makonda-tracker