Bred Pit: Volim haos u kome živim

0
Holivudski glumac Bred Pit otkrio je da je još kao dečak maštao o velikoj porodici i da sada pažljivo bira uloge jer želi da njegova deca budu ponosna na mene

Tokom promocije svog novog filma Tree of Life na Kanskom festivalu, Bred je otkrio medijima zbog čega mu ne smeta haos koji mu svakodnevno priređuje njegovih šestoro mališana.
– Iskreno, volim taj haos u kojem živim, jer sam to priželjkivao još od detinjstva. Imao sam prijatelja koji je odrastao u velikoj porodici i kod njih je za doručkom uvek bilo bučno i veselo. Tata je pekao palačinke, mama pravila kafu... Bili su velika srećna porodica. I zavideo sam mu – priznao je poznati glumac koji je ipak ostvario svoju želju i sa glumicom Anđelinom Džoli zasnovao veliku porodicu.
– Postao sam majstor za pripremanje doručka. I za roštilj, naravno – dodao je Bred, koji nije najbolje prošao nakon premijere novog filma Terensa Malika u kome igra strogog oca u veoma patrijarhalnoj porodici. Mediji su film nazvali zamornim i prepotentnim, a kako reditelj nije došao u Kan, kritike su se obrušile na glavnog glumca.
– Počeo sam pažljivije da biram filmove. Svestan sam toga da će ih moja deca jednom gledati i želim da budu ponosni na mene – zaključio je Pit.

Pogledajte trejler za film Tree of Life:

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker