Britni Spirs: Treba samo slušati svoje instinkte

0
U jeku predstojeće turneje pod nazivom Femme Fatale, pop princeza Britni Spirs slikala se za naslovnicu najnovijeg broja američkog magazina Harper’s Bazaar

Slavna pevačica Britni Spirs u martu je izdala album Femme Fatale i sada se sprema da krene na veliku planetarnu koncertnu promociju ovog izdanja, što joj je poslužilo kao povod da u ekskluzivnom intervjuu na stranicama Harper's Bazaar magazina pokaže da izgleda bolje nego ikad.

- Ja mnogo volim da igram i ples je jedna od stvari koja me veoma uzbuđuje. Pripreme za turneju se odlično odvijaju. Verujem da će ovo biti moj najbolji šou do sada – rekla je Britni.

S obzirom na to da je svojevremeno i sama bila čudo od deteta, dvadesetogodišnjakinja veoma podržava rad mlade tinejdž zvezde Džastina Bibera.

- On je presladak. Upravo sam pogledala film o njemu i moram priznati da nisam odmah shvatila svu Džastinovu veličinu. On je ogroman, pravi čovek! Dobar deo filma je sličan onome što sam svojevremeno i ja radila na početku svoje karijere. Išla sam na promotivnu turneju u trajanju od godinu dana, gostovala na radio stanicama i sve što uz to ide. Bilo mi je simpatično kada sam videla koliko imamo sličnosti – primetila je Britni.

Dvadesetdevetogodišnja plavuša oduvek je veoma pazila na svoj imidž, ali ne skriva i da joj se tokom svih ovih godina dešavalo da sebi dopusti i poneki modni promašaj.

- Pre desetak godina, na dodeli Billboard nagrada nosila sam taj narandžasti šešir, narandžasti grudnjak, uske narandžaste pantalonice i ljubičaste mrežaste čarape. U to vreme sam verovala da delujem veoma izazovno. Da, definitivno sam se izdvajala iz gomile. Bila sam ubeđena kako je odlična ideja da nosim kombinaciju narandžaste i ljubičaste – priznala je pevačica koja će se uskoro naći u ulozi jednog od članova žirija popularnog američkog šou programa Idol.

Dok je koračala putem ka uspehu, Spirsova je nekoliko puta uspevala da padne na dno, ali bi se uvek izdizala prisetivši se saveta koje joj je svojevremeno dala njena velika učiteljica, kraljica popa Madona.

- Ona me je naučila da uvek budem verna samoj sebi. Neko bi možda mogao da pomisli da je to lako reći, ali Madona me je svemu učila kroz akciju, a ne kroz isprazne reči. Ima toliko ljudi oko svakog od nas koji bi nam rado udelili svoje mišljenje, ali ja smatram da je jedino važno slušati sopstvene instinkte – zaključuje Britni.

makonda-tracker