tuga

NEIZLEČIVA BOLEST KOŠTALA GA JE ŽIVOTA: Balkan ZAUVEK izgubio još JEDNOG GLUMCA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

snezana

05-07-2019 12:51h
teske bolesti su izlecive, ali je potrebno promeniti stil zivota kojeg se ljudi tesko odricu.
teske bolesti nastaju losim navikama, kada se te navike koriguju dolazi do izlecenja ali naravno ne za kratko vreme, jer i lose navike traju dugo, samo sto je ljudima lakse da neko drugi preuzme odgovornost za njihov sopstven zivot i tako udju u zacaran krug, jedno lece drugo unistavaju. Menjajte stil zivota, hranite se zdravo, ne pusite, ne pijte alkohol, vezbajte svaki dan, pomozite drugima to je najvece zadovoljsto za svakog cooveka, tako pokazujete svoju humanost i moc - sto ste covek.

ff

05-07-2019 14:41h
@snezana
Ukratko,budite vegani i borite se za sterilizaciju i kastraciju zivotinja...Neverovatni ste!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: