visoka i upadljiva

ŽENA GA JE OSTAVILA NAKON ŠTO JE BANKROTIRAO: Boris Beker PRVI PUT u javnosti sa 20 godina mlađom manekenkom! (FOTO)

2

Boris i Lajla viđeni su još u martu ove godine na večeri u jednom prestižnom restoranu, ali tek je danas stigla i zvanična potvrda da su započeli romansu.

foto: Profimedia

Boris Beker juče je prvi put javnosti predstavio svoju novu izabranicu Lajlu Pavel, a par je fotografisan na Vimbldonu, četiri meseca nakon što su njihove zajedničke paparaco fotografije obišle svet.

 

Naime, Boris i Lajla viđeni su još u martu ove godine na večeri u jednom prestižnom restoranu, ali tek je danas stigla i zvanična potvrda da su započeli romansu.

 

Teniska legenda uživao je u društvu svoje 20 godina mlađe devojke, a bili su praktično nerazdvojni - smešili su se, ćaskali i držali za ruke.

 

foto: Profimedia

 

Lajla je blistala u jednostavnoj beloj haljini midi dužine, a upotpunila ju je modernim slamnatim šeširom sa crnom trakom, espadrilama sa potpeticom, kakve rado nosi i Kejt Midlton, i tamnim naočarima za sunce.

 

I dok je ona izgledala vrlo elegantno i otmeno, Boris se nije toliko potrudio: pojavio se u svetloplavom odelu ležernog kroja uz koji je poneo i crveni sportski kačket.

 

foto: Profimedia

Inače, ova vitka, visoka 31-godišnjakinja bavi se manekenstvom, a mediji su naslutili povezanost sa Bekerom, kada su porimetili da on često lajkuje njene seksi fotografije na Instagramu.

 

Podsetimo, proslavljeni Nemac se razveo 2017. od manekenke Lili Beker, sa kojom je bio 13 godina u ljubavi, a par je stavio tačku na svoj odnos usled loših perioda kroz koje su oboje prolazili, a nisu bili tu jedno za drugo.

 

 

makonda-tracker