Otkriveno ime žene kojoj je Arnold Švarceneger napravio dete

0
Nakon što je u medije procurela informacija da je slavni Arnold Švarceneger pre više od deset godina prevario svoju suprugu Mariju Šrajver, strani novinari saznali su da se služavka sa kojom glumac ima četrnaestogodišnjeg sina zove Mildred Bena
foto: BANG
foto: BANG

Prema stranim izvorima, pedesetogodišnja Mildred Bena majka je vanbračnog četrnaestogodišnjeg deteta čiji je otac popularni američki glumac i političar Arnold Švarceneger. Ova žena radila je skoro dve decenije kao kućna pomoćnica i lični asistent Švarcenegeru i njegovoj supruzi Mariji Šriver, da bi početkom januara ove godine, u isto vreme kada je guverneru kalifornije istekao mandat, Mildred dala otkaz i zajedno sa svojim sinom napustila dom ove porodice. Na MySpace stranici ove dame piše da je ponosni roditelj, a njen romantični status definisan je kao slobodna i/ili zainteresovana za ozbiljnu vezu.

Negde u to vreme, šezdesettrogodišnji superstar priznao je svojoj osam godina mlađoj supruzi preljubu, nakon čega su, shvativši da je ovo kriza koju ne mogu tek tako da prevaziđu, doneli zajedničku odluku da se rastanu. Prema izjavama njenih prijatelja, Maria je u potpunosti skrhana Arnoldovom izdajom, a nedavno je dala kratku izjavu za javnost u kojoj je rekla da nadalje namerava da od ovog skandala što više skloni ćerke Katarinu (21), Kristinu (19) i sinove Patrika (17) i Kristofera (13).

makonda-tracker