USPEŠNA DAMA

OVAKO IZGLEDA LICE SREĆNE I ZADOVOLJNE ŽENE: Prirodna kosa, preslatke pegice i OSMEH OD MILION DOLARA - Jovana Joksimović jednostavno blista! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Vesna

04-07-2019 00:56h
Mlada lepa zena i ima bogatog muza , dobru platu.
a trepavice i maskara ne idu uz more, osim ako nije vodootporna.

Pera Santorini

04-07-2019 11:49h
@Vesna
A dzabe sve to ako niko ne zna. Po meni su to jako nesretni ljudi, pozeri , kojima snagu daje cinjenica da jadni mali ljudi se odusevljavaju njihovim "savrsenim zivotima i izgledom" . Onaj ko je pametan zna da u zivotu nista nije konstanta i da je sve realtivno. Posebno ona i njen "savrseni suprug" su olicenje nadobudnosti i sujete!
Sto se mene tice neka uzivaju iz sve snage!

Duda

04-07-2019 10:12h
Stvarno se pitam da li bi vi novinari mogli malo da budete objektivni.Ko moze za ovu zenu da kaze da je lepa?!! Znamo svi da ne treba raspravljati o ukusima, ali dajte malo objektivnosti. Mozda je negovana, doterana, ali je i ruzna, krivousta, pogledajte joj samo lice bez sminke...., a tek o njenoj aroganciji i bezobrazluku necu ni da pricam.Mozda je lepa njenom suprugu, ali ja odvrtaniju osobu nisam videla u zivotu.

Vesna

04-07-2019 10:58h
Nasminkana je i doterana ,i uopste nije spontana slika vec zena pozira.Naravno zasluzuje sve pohvale za izgled i drzanje ali bas je preterano nahvaliste.

Hani

04-07-2019 16:02h
@Vesna
Ona ima visak zubi
Usta od uha do uha
Kad pozira treba izgovarati uuuljeee

Jelena

04-07-2019 11:26h
Ovako izgleda ruzna zena! Tacka.

Pošteno

04-07-2019 15:36h
Kao osoba vrlo odbojna i izvještačena. Isforsirana pa umislila i da je iznad svih. Još mi je pred očima njen zlobni komentar prema onoj jadnoj mladoj novinarki.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: