BIO JE POTENCIJAL

ON JE BIO OMILJENA TV ZVEZDA: Svi pamtimo debeljuškastog dečaka iz kultne serije DVA IPO MUŠKARCA, a evo gde kako danas izgleda i čime se bavi Džejk Harper! (FOTO)

0

Popularna serija obišla je sve, a njihovim duhovitim opaskama niko nije mogao da odoli!

foto: Youtube Screenshot

Serija "Dva i po muškarca" koja se emitovala od 2003. do 2015. smatra se jednim od najpopularnijih sitkoma. A u njoj je jednu od vodećih uloga igrao Angus T. Džouns, čuveni Džejk Harper.

 

Angus koji danas ima 25 godina ulogu je prihvatio kao desetogodišnjak. Igrao je uz Čarlija Šina i Džona Krajera, a u poslednjim sezonama i uz novog Čarlija Eštona Kučera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus T. Jones (@angust.jonesofficial) on

 

Jedan od najvećih ljubitelja igrica sa malih ekrana, čiji je životni moto bio: "Ne radim ništa" doslovno je odrastao u seriji koja mu je donela veliki uspeh, ali i veliku zaradu.

 

Sa 17 godina bio je najplaćenija dečja TV zvezda koja je po epizodi dobijala 350 hiljada dolara. Presekao je sve izjavom da će zbog načela hrišćanstva koje sledi odustati od uloge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus T. Jones (@angust.jonesofficial) on

 

Tim rečima je naljutio reditelja Čaka Lorija i ostale kreatore serije i bio je na korak do izbacivanje iz glumačke ekipe. Izvinio se i ostao do samog kraja.

A hrišćanstvu je i danas predan.

 

Prava je šteta što je odustao do glume jer je kao dete pokazao izuzetan dar za komediju koju je, kako kažu glumci, najteže igrati.

 

 

 

 

 

makonda-tracker