Bojana Stojković, Nina Radulović i Željko Samardžić otkrili tajnu svog dobrog izgleda

0
Bojana Stojković, Nina Radulović i Željko Samardžić - mame malih Lavova i Stari Lav, danas su obeležili kraj akcije Radija S, Obećaj mi da, a ovo je i prvi javni događaj na koji je mlada mama Bojana došla nakon porođaja

Novopečene mame izgledaju odlično, jedni su od komentara ekipe radija S, Bojana se u trudnoći ugojila svega devet kilograma i posle 20 dana sa njima više nema problema.  Na konstataciju da nikad bolje nije izgledala, Nina je sa osmehom istakla da je za to sigurno zaslužna nova uloga u njenom životu – uloga majke. Pričajući o danima dok je bila trudna, popularna voditeljka kaže da je u devetom mesecu imala utisak da je Leka u šestom, ali mu zato sada mnogo lakše ide dovođenje figure u red. Stari lav, Željko, nije mogao da ne pomene svoju ženu,za koju kaže da izgleda kao devojčica! Ista ta devojčica ga noću uhodi po kuhinji i glasno negoduje kad ga zatekne sa glavom u frižideru, otkrio je Samardžić.

Poznate mame i pevač koji godinama važi za miljenika dama nisu krili tajnu svog odličnog izgleda.

- Ja sigurno nisam dobar primer, živima na Koka koli i cigarama, genetika je čudo! Ipak , moram priznati  Lav me polako dovodi u red kad su neke druge stvari u pitanju kao što je rano ustajanje – otkrila je Bojana, dok Nina nije krila da zajedno sa svojim suprugom void računa o izgledu.

- Leka i ja zajedno radimo na tome, ali njemu mnogo bolje ide to skidanje kilograma – kaže Nina, dok Željko sa godinama sve više void računa o svom izgledu.

- U ovim godinama morate brinuti o sebi i izledu, prvenstveno iz zdravstvenih razloga, tako da u poslednje vreme mnogo više pažnje obraćam na ishranu i način života – priča Samardžić.

Posle razgovora sa gostima na red je došlo proglašenje pobednika. Najviše kilograma izgubio je jedini muški takmičar, Jovica Sajčić, za mesec dana čitavih deset! Svaka čast, nema šta, ipak ni ostali učesnici  nisu ostali praznih ruku, dobili su utešne nagrade. 

makonda-tracker