Veliki brat: Nova deoba stanara

0
Posle izlaska najpričljivijeg stanara iz kuće Veliki brat, Vladimira, klanovi su se opet podelili te su juče na žurki neki uživali, a neki su se svađali

Što dani više odmiču sve više raste tenzija među ukućanima kuće Velikog brata. Vladimir je nesumnjivo doprineo deobi ukućana te su njegovi verni pratioci u sastavu Nirmal, Soraja, Lester, Bojana i Nikola tugovali juče za njim. Marijani, Brendonu i Nemešu je pao kamen sa srca što je Vladimir napokon napustio kuću.

Još jedna žurka u kući na Košutnjaku, a na njoj već viđeni scenario, bar što se tiče Marijane, koja koristi svaku žurku ne bi li se što više napila i bahatila. Ona je polivala Emu sokovima u tako pijanom stanju, a zatim se većina ukućana pridružila ovoj, njima, zanimljivoj igri, te su se svi međusobno polivali. Nemeš je kao brižni ljubavnik kritikovao Marijanu što pije alkohol jer je na antibioticima, što je iskusnija Marijana izignorisala.

Između Brendona i Soraje su juče pale teške reči. Njihova netpeljivost je kulminirala, te su se opasno posvađali i izvređali jedno drugo. Soraja je Brendona nazvala devojčicom i debilom kao i da je prljav,ne samo iznutra nego i spolja, a on joj je uzvratio rekavši joj da je ona ružna kao travestit ali da joj mora priznati da ima dobro telo.

 

Otrovne reči su padale i sa jedne ali i sa druge strane, te su se na kraju oboje povukli nazad u svoje klanove ogovaravši jedan drugog.

makonda-tracker