Plavi orkestar na Ex Yu Rock festu

0
Plavi orkestar se nakon trijumfalnog koncerta proletos u Beogradskoj areni ponovo vraća brojnoj publici u Srbiji 25. juna nastupom na trećem Ex Yu Rock festu u banatskom mestu Starčevo, nedaleko od Pančeva i Beograda

Uz glavne zvezde Plavi orkestar, pred očekivanih više hiljada posetilaca na fudbalskom stadionu Borac u Starčevu, nastupiće i istinske ex Yu hard rok legende Atomsko sklonište, novosadski pank-metalci Ritam nereda, otkačeni Prljavi inspektor Blaža iz Beograda i lokalni bendovi.

Pretprodaja ulaznica od po 250 dinara kreće prvog juna na više mesta u Starčevu, u Pančevu u Turističkoj organizaciji Pančeva i u Beogradu na blagajni Doma omladine. Na dan festivaal ulaznice će koštati 350 dinara. 

Ex Yu Rock fest, pošto je u prethodne dve godine ugostio velika imena poput Bajage i Instruktora, Partibrejkersa, Zabranjenog pušenja i KUD Idijota, nastavlja u velikom stilu sa Plavim orkestrom, jednom od najpopularnijih grupa Jugoslavije, i njenim istinskim kulturnim fenomenom. Prošle godine bend se oglasio singlom Amerika najavom povratničkog albuma Revolucija koji njihovi fanovi nestrpljivo čekaju.


makonda-tracker