Sara Džesika Parker: Možda ćemo snimiti Seks i grad 3

1
Četrdesetšestogodišnja glumica Sara Džesika Parker ne isključuje mogućnost da bude snimljen i treći film o četiri kultne Njujorčanke
foto: BANG, promo
foto: BANG, promo

Glumica koja je igrala legendarnu Keri Bredšo kroz šest sezona serije i u dva filmska nastavka franšizeSeks i grad, Sara Džesika Parker, razmatra mogućnost da se snimi još jedan deo kojim bi se zaokružila ova planetarno popularna romantična komedija.

- Čini mi se da postoji jedna malecna, ali veoma važna priča koja bi trebalo da bude ispričana. Iako nisam sigurna da li ćemo ikada odlučiti da nastavimo, lepo je razmišljati o tome – rekla je zvezda koja je vremenom postala i producentkinja celokupnog projekta.

Ranije su se pojavile glasine da će se uskoro krenuti u realizaciju televizijske serije bazirane na knjizi Kendens Bušnel Kerini dnevnici, kroz koju bi publika dobila priliku da isprati srednjoškolski period i prve njujorške dane mlade spisateljice, a u tom slučaju Sara Džesika odrekla bi se vlasničkih prava na glavni lik i tako ulogu Keri prepustila nekoj mlađoj glumici.

- Rekla bih da se uvek sve svodi na dobru priču i ono što nameravamo da prenesemo. Normalno je da se na neki način osećam posednički u odnosu na svoj lik i celokupnu franšizu kakva je bila do sad, ali smatram da ima i drugih veoma talentovanih pripovedača i odličnih glumaca koji bi mogli da uzmu učešće u svemu. Važno je bazirati svoje mišljenje na materijalu i formu i mislim da je to jedini način na koji možemo da se vodimo kroz sve stvari u životu – smatra Parkerova.

S obzirom na to da je drugi deo filma Seks i grad dobio jako loše kritike kako od stručne tako i od samih obožavalaca ove priče, ali i zaradio dvostruko manje novca od svog prethodnika, ne čudi što celokupni tim okupljen oko reditelja Majkla Patrika Kinga odugovlači sa donošenjem odluke o ponovnom okupljanju ekipe fabulozne četvorke koju uz Saru čine Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis na velikom platnu.

makonda-tracker