Penelope Kruz: Bila sam pirat u drugom stanju

0
Španska oskarovka Penelope Kruz osvanula je na naslovnici junskog broja američkog izdanja magazina Vogue čime je po prvi put nakon porođaja javno pokazala svoju vrlo brzo ponovo savršenu figuru
foto: Mario Testino & Vogue.com
foto: Mario Testino & Vogue.com

Obučena u čipkanu haljinu boje slonovače koju su dizajnirali Dolce & Gabbana, lepa španjolka Penelope Kruz pozirala je za editorijal u prirodnom letnjem ambijentu pred iskusnim okom fotografa magazina Vogue Maria Testina. Tom prilikom novopečena mama pričala je o tome kako se oseća u roditeljskoj ulozi.

- Od prve sekunde osetite neverovatnu količinu ljubavi. Pošto nemam bolji način da to opišem, rekla bih da je rođenje bebe jedno potpuno revolucionarno iskustvo. Proživite kompletnu transformaciju u jednom trenu. Priroda je veoma mudra kada vam daje devet meseci da se pripremite, ali kada se to konačno desi i vi po prvi put vidite lice svog deteta, promenjeni ste jednom zauvek – ispričala je Penelope kako se osećala kada je u januaru na svet donela svog sinčića Lea.

S obzirom na to da je u vreme kad je spoznala da je trudna bila na snimanju filma Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama, glumica se osvrnula i na to kako se osećala u prvim danima nakon što je saznala divne vesti.

- U isto vreme sam bila trudnica i gusar. Predivno sam se osećala – prisetila se zvezda tih dana.

Tridesetsedmogodišnja Penelope smatra da nikad ne bi trebalo stavljati karijeru ispred majčinstva i nada se da njen sin kog je dobila sa Havijerom Bardemom nikada neće podleći pod teretom slave svojih roditelja.

- Naravno da ću nastaviti da radim, pa svima nama rad predstavlja neohodan aspekat života. Međutim, važno mi je i da imam vreme koje ću provoditi sa svojom porodicom. Hoću da moj sin, odnosno moja deca ukoliko ih bude bilo više, odrastaju na što je moguće anonimniji način. To što smo Leov otac i ja odlučili da se bavimo ovim poslom, nikome ne daje za pravo da narušava našu privatnost – smatra ova Oskarom nagrađena brineta.

Iako se trudi da bude savršena kao majka, veoma je disciplinovana i predana u svom poslu, ali i svakoga dana odvaja trenutke za ples koji predstavlja jednu od tajni njene vitke linije, Penelope se trudi da pronađe vreme i za svoju javnosti manje poznatu strast.

- Išla sam po karaoke barovima u svakom gradu na svetu u kojem bih se zatekla. Gde god da se snima film, pronađemo karaoke bar i vodimo celu ekipu – otkrila je glumica koju od danas možemo da gledamo uz Džonija Depa u najnovijem nastavku sada već kultne franšize Pirati sa Kariba.

makonda-tracker