život van kamera

OVO SE ČESTO ČULO IZ NJENOG STANA: Komšije Jelene Rozge otkrile nepoznate detalje o pevačici, a evo ko joj je bio REDOVAN GOST!

0

Komšije iz Splita kažu da Jelena spava do podneva, a na kafu ne ide pre 14 sati.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Kad se probudi, kupi pecivo i sok od narandže, kao i kafu od vanile u obližnjoj pekari, a nakon toga ode na ručak kod roditelja koji žive u susednom naselju.

 

Međutim, pre naselja u kome sada živi Rozga je stanovala u manjem stanu u drugom delu Splita, a otac joj je tamo, kako pričaju tamošnji susedi, često donosio hranu.

 

Danas taj stan, navodno, izdaje, a njen otac dolazi po stanarinu. Komšije su navele i da su je često čule kako peva i uvežbava pesme, ali i da su viđale Ivana Huljića, sina Tončija Huljića, kako dolazi kod nje.

 

Podsetimo, o romansi Rozge i Ivana dugo je brujao čitav region.

 

- Huljićev sin je znao da šeta psa ujutro dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Videla bih je na balkonu oko 3,4 ujutro kad bi se vratila s koncerta - rekla je jedna komšinica, pišu hrvatski mediji.

 

Komšije iz naselja u kome Jelena sada živi navele su da su svojevremeno viđale i njenog bivšeg verenika Stjepana Hausera, kog je često vodila na ručak kod svojih roditelja.

 

 

makonda-tracker