Karla Bruni ipak trudna

0
Uprkos tome što su francuski predsednik Nikola Sarkozi i njegova atraktivna supruga Karla Bruni pokušali da od javnosti sakriju vesti o iščekivanju prinove, istina je u medije stigla od najužeg člana njihove porodice

Otac prvog čoveka Francuske, aristokrata mađarskog porekla Pal Sarkozi ispričao je za nemački magazin Build kako će njegov sin Nikola i snaha Karla Bruni uskoro da mu podare unuče.

- Nijedno od njih dvoje ne želi unapred da sazna pol deteta, ali ja sam siguran da će biti devojčica koja će biti lepa poput Karle – otkrio je danas ponosni deda koji u vreme kada je Nikola Sarkozi bio dete nije baš bio voljan da preuzme odgovornost za svoju porodicu.

Iako se još početkom proteklom meseca spekulisalo o njenoj trudnoći i tome da nosi blizance, slavna pevačica, glumica i bivša manekenka nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove tvrdnje kako ne bi ugrozila političku kampanju svog pedesettrogodišnjeg supruga koji namerava da se na narednim izborima kandiduje za još jedan mandat na mestu predsednika države. Inače, četrdesetrogodišnja Karla odigrala je jednu od uloga u najnovijem projektu Vudija Alena koji je prošle nedelje otvorio Kanski festival, filmu Midnight in Paris, tako da je ovih dana zauzeta promovisanjem ovog ostvarenja koje će holivudsku premijeru imati 20. maja.

makonda-tracker