Lena Kovačević i Vasil Hadžimanov bend na koncertu Krisa Botija

0
Za intimnu i pravu jazzy atmosferu pre nastupa Krisa Botija 28. juna u Beogradskoj areni, pobrinuće se domaće muzičke zvezde Lena Kovačević i Vasil Hadžimanov

Lena i Vasil sa oduševljenjem su prihvatili poziv Beogradske arene da nastupe na istoj bini sa istaknutim trubačem, Krisom Botijem, čije delo prate i poštuju već dugo godina.

Od objavljivanja albuma When I Fall in Love 2004. godine, Kris Boti je postao najtraženiji i najprodavniji američki džez instrumentalista. Njegova izvođenja privukla su srca ljubitelja pop muzike što mu je donelo četiri broj 1 albuma, i više zlatnih i platinastih tiraža kao i Grammy nagrada.

Maestro umetnik i izvođač, Kris Boti, koji je prodao blizu 3 miliona albuma širom sveta, tesno je povezan sa brojnim najboljim muzičarima na svetu, koketirajući sa različitim muzičkim pravcima, popom, džezom i klasičnom muzikom.

Tokom tri decenije, Boti je nastupao i snimao sa najboljima u muzici kao što su legendarni Frenk Sinatra, Džoš Groban, Majkl Babl, Pol Simon, Džoni Mičel, Džon Majer, Andrea Bočeli, Džošua Bel i Stiven Tajler (Aerosmith) a proslavili su ga nastupi sa Stingom.

Ulaznice za ekskluzivni koncert Krisa Botija su u prodaji po cenama od 2900, 3300 i 3500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan , Dom sindikata, Gigstix.

Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

My Funny Valentine feat. Sting

Chris Botti & Steven Tyler Cryin:

makonda-tracker