DUHOVITO

MNOGE MAME ĆE SE PREPOZNATI: Nataša Bekvalac podelila prepisku sa ćerkom Hanom, njene reči će vas nasmejati do suza! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

DD

26-06-2019 10:58h
1. Stavlja privatnu prepisku sa svojom ćerkom na društvene mreže. GLUPAČA.
2. Hana je tinejdžerka od 13-14 godina. Dovoljno je da preletite pogledom preko ove prepiske i odmah je uočljivo da je HANA NEPISMENA.
Nataši bi bilo bolje da se posveti obrazovanju ove devojčice nego da je koristi u samoreklamiranje.
3. ŠTA REĆI ZA MAJKU KOJA SVOJU PRELEPU ĆERKU NAZIVA ...SINE.

Neke osobe ne zaslužuju svoju divnu decu.

neces ti daleko stici

26-06-2019 11:40h
@DD
Sta je bre tebi? Auuu, covece ti od mrznje ispred sebe ne vidis. Vidis da pise skraceno.

neces ti daleko stici

26-06-2019 11:44h
@DD
Sta je bre tebi? Auuu, covece ti od mrznje ispred sebe ne vidis. Vidis da pise skraceno

Petra Pan

26-06-2019 12:40h
@DD
Imam dvije kćerke i nikad im nisam rekla "sine", niti dozvoljavam drugima da im to govore. Zašto dječake ne zovu "kćerima"?

Sanja1

26-06-2019 14:32h
Ekstra.
Samo mislim da ce joj Hana zameriti sto je to objavila, tako deca gube poverenje u svoje roditelje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: