problemi

IŠLA SAM U BOLNICU I REKLA LEKARIMA DA INSEKTI GMIŽU PO MOM TELU: Manekenka dobila OPASNU tropsku bolest - "TUŽIĆU IH AKO NE UMREM! "

0

Bila je zvezda poznatog rijaliti programa i devojka slavnog fudbalera. 

Jasmin Lenard
Jasmin Lenardfoto: PRINTSCREEN/NSTAGRA

Jasmin Lenard, 33-godišnja manekenka, zvezda britanskog "Velikog brata" i bivša devojka Kristijana Ronalda, šokirala je svoje pratioce na Instagramu nakon što je objavila uznemirujuću poruku, a onda je iz nepoznatih razloga obrisala.

 

Manekenka se zarazila bizarnom tropskom bolešću kod koje paraziti putuju po telu bolesnika i mogu da se smeste u srcu bolesnika, gde mogu da žive i razmnožavaju se godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QUEEN OF THE DAMNED (@jasminescarletlennard) on

Četiri puta sam išla u bolnicu i rekla lekarima da insekti gmižu po mom telu. Četiri puta me nisu shvatili ozbiljno već su me poslali psihijatru jer su mislili da nešto nije u redu sa mnom. Četiri puta su zanemarili sve što sam im rekla i uskratili mi lečenje. Četiri puta su me odbili na temelju izgleda jer su zbog moje mršavosti zaključili da imam problem s drogama ili da bolujem od šizofrenije. Na kraju se ispostavilo da sam u pravu i da sam jako bolesna. Ako ne umrem, sve ću ih tužiti", napisala je Jasmin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QUEEN OF THE DAMNED (@jasminescarletlennard) on

Dodala je i da se trenutno leči, ali se oseća kao da umire. Naglasila je i da je veoma razočarana u osoblje bolnice jer nikada nisu ni čuli za bolest od koje boluje.

makonda-tracker