odustala

NE PRATIM RIJALITI, PROŠLI SMO KROZ PAKAO: Pre je Anabela Atijas SVOM SNAGOM branila Lunu Đogani, ali sada više ne želi ni da je GLEDA NI DA KOMENTARIŠE!

1

Nije želela mnogo da govori ni o bivšem mužu Gagiju Đoganij.u.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anabela Atijas nikada nije krila da ćerku Lunu Đoganu u rijalitiju podržava uvek i u svakom trenutku. Ona je ćerkine odluke maksimalno podržavala i time postala predmet pažnje javnosti. Međutim, baš zato što je uvek bila deo rijalitija, sad je mnoge iznenadila izjavom da isti više i ne prati.

 

"Nisam uopšte u fazonu sad da dajem neke izjave, baš sam u poslednje vreme slabo bila pri televiziji, čujem eventualno da li se dobro drži ili ne drži. Sada sam u nekoj fazi, da bih je dočekala što bolje, izbegavam sve. Nisam kompetentna, što bi rekli. Ne volim da komentarišem nešto što ne gledam, ne zato što ne volim da gledam, jednostavno ne stižem, imam još dvoje dece, sad sam malo prikočila, eventualno nešto preko mreža vidim i to je to", ispričala je Anabela.

 

foto: Youtube/printscreen

 

 Anabela nije imala pojma da je Luna sanjala njen razvod, iako je taj san podigao ogromnu prašinu u javnosti.

 

"Duša moja, nisam to znala. To je verovatno jer joj nedostajemo, bitni smo joj, ona stvarno ima divan odnos sa Andrejem, on je njoj pre svega prijatelj pa onda očuh, mislim da joj je važno da on ostane u našoj porodici. Plaši se toga, ali nema zaista čega da se plaši. Mi jesmo imali faze kad smo bili iscrpljeni od svega, prošli smo kroz pakao svako ponaosob i izašli smo jači iz svega i biće sve u redu", izjavila je Anabela.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker