ona mu je sve na svetu

BILA JE UZ NJEGA I SPASILA MU ŽIVOT: Toni Cetinski objasnio značenje misteriozne poruke nakon supruginog MOŽDANOG UDARA!

0

Nedavni koncert posvetio je svojoj voljenoj supruzi.

 Toni Cetinski
Toni Cetinskifoto: Ana Paunković

Žena Tonija Cetinskog nedavno je doživela moždani udar u porodičnom domu u Istri. Pevač je odmah pozvao Hitnu pomoć, te je njegova draga na vreme dobila svu potrebnu medicinsku pomoć. Na taj način, on joj je ujedno i spasao život.

 

Nakon intervencije, ona se oglasila iz bolnice pa se na svom Instagramu i zahvalila Toniju. Tom prilikom poručila mu je da "su sada 1:1". Hrvatski pevač otkrio je šta ta poruka zapravo znači.

 

"To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene sve vreme, prošla je sa mnom ceo proces i na neki način mi spasla život", objasnio je Toni, i dodao kako se sada oseća:

 

"Odlično sam sada. Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako", objasnio je muzičar.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom
Toni Cetinski sa suprugom Dubravkomfoto: Dragan Kadić

Toni je, inače, održao koncert na stadionu Tašmajdan i posvetio ga svojoj Dubravki. Ona nije mogla da prisustvuje, ali je sve pomno pratila iz obližnjeg hotela.

 

"Sada dobro", otkrio je on njeno zdravstveno stanje, pa nastavio: "Nažalost, nije mogla da prisustvuje nastupu zbog buke i rasvete, ali je na sto metara vazdušne linije u obližnjem hotelu. Tako da je kroz otvoren prozor slušala ceo koncert", objasnio je on.

 

"Za nju pevam pesmu 'Ja ne znam nikoga boljeg od tebe".

 

Podsetimo, Toni i 15 godina mlađa Dubravka u srećnom su braku su od 2014. godine. Takođe, par godinama zajedno sarađuje i na pevačevim projektima.

 

 

makonda-tracker