Dino Merlin: U Beogradu pevam do kraja ove godine

1
Poznati kantautor i jedan od favorita na ovogodišnjem Eurosongu, Dino Merlin, stigao je da u Diseldorf neposredno pred finalno veče, podeli sa slušaocima radija S, nekoliko detalja u vezi sa njegovim dugo očekivanim dolaskom u Beograd

Pevač je i priznao da je svoj poslednji album Ispočetka, jednim svojim delom, posvetio Beogradu.

- Ova pozitivna ludnica oko Evrovizije i mog učešća na istoj, usporila je ali nije otkazala moj plan za koncert u Beogradu. To  da dolazim u Beograd, rekao sam i u Sarajevu na konferenciji za novinare povodom Evrovizije. Sada i potvrđujem, da će to biti već na jesen 2011. godine.  Čak i u slučaju da termin ne bude odgovarjući mojim potvrđenim koncertima, sigurno je da će se koncert desiti do kraja 2011 godine.  To me iskreno, jako raduje – pričao je Dino Merlin.

Na pitanje voditeljke Natalije Milosavljević,  da li će možda taj koncert biti i promocija njegovih novih pesama, posebno zbog toga što Dinov još uvek aktuelni album Ispočetka uživa veliku popularnost  kod publike u Srbiji.

- Biće starih i naravno novih pesama, jer sam upravo album Ispočetka i pisao za Beograd. On nosi poruku koji će moja publika koja me je slušala i ranije, umeti da prepozna. Ima tu nečeg što nije samo pesma i samo zabava, nego je to jedan krug koji koncert treba da zatvori i da počnemo ponovo ispočetka. Puno je više stvari koje nas zbližavaju  nego onih stvari koje su nas delile. To je krug koji treba da se zatvori u Beogradu I Srbiji – iskreno je odgovori Dino Merlin.

U obraćanju slušaocima Radija S direktno sa Evrovizije, Dino je priznao da  mu je najlepša  evrovizijska pesma – Lane moje  Željka Joksimovića.

 

Preslušajte ceo intervju:

 

makonda-tracker