Penelope Kruz: Tajna moje vitkosti su ples i mediteranska kuhinja

0
Oskarovka Penelope Kruz, koja je početkom godine sa svojim suprugom Havijerom Bardemom dobila sinčića Lea, vrlo brzo je i bez mnogo truda povratila svoju vitku figuru

Tridesetetsedmogodišnja oskarovka Penelope Kruz otkrila je da joj uopšte nije teško palo da svoju kilažu vrati na period pre nego što je zatrudnela sa svojim sada već četvoromesečnim siničićem Leom.

- Ja veoma volim balet, a s obzirom na to da sam se kao igračica već navikla da budem disciplinovana, dosadno mi je da idem u teretanu. Jeste ples možda teži, ali je daleko zabavniji od pukog vežbanja. Takođe, uživam u španskoj hrani. Moja dijeta se svodi na sjajnu mediteransku kuhinju. Jedem dobro, ali se trudim da se hranim zdravo. Premda to ne znači da s vremena na vreme sebi ne dozvoljavam da pojedem nešto iz asortimana brze hrane. Jednom u nedelju-dve dana obavezno sebe častim duplim burgerom i pomfritom – ispričala je seksepilna Španjolka koju će domaća publika od 18. maja moći da gleda uz Džonija Depa u filmu Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama.

makonda-tracker