Džimi Barka: Najezda obožavateljki

0
Džimi Barka po izlasku iz rijalitija Parovi sve više uživa u pažnji devojaka, pa je i njegov fejsbuk profil prepun zahteva za prijateljstvo
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Od trenutka kad je izašao iz rijalitija Parovi, gde je svojim ponašanjem oduševio gledaoce Happy televizije, posebno devojke, koje su pojurile da ga startuju na fejsbuku, Džimi Barka se retko može videti u klubovima, gde je ranije voleo da izlazi sa društvom.

- Potpuno sam posvećen muzici i promociji nove pesme Od usana do stopala. Drago mi je što me je javnost upoznala u pravom svetlu i videla da sam skroman, običan maldić, zaljubljen u muziku – kaže Džimi Barka.

Za Džimija Barku svi redom gvoore da nikad nisu sreli nekog ko ima toliko nerava, ne svađa se, poštuje sve devojke, bez obzira na svađe u koje upadaju. Fejsbuk profil mu je bio gotovo zagušen, a po izlasku iz rijalitija Parovi sačekalo ga je na stotine zahteva za prijatelsjtvo.

- Kad nisam u studiju, odgovaram na poruke na fejsu, trudim se da se svima javim, ali satima vežbam za novi album, koji će se uskoro pojaviti. Naravno da mi prija to lepo mišljenje  devojaka i što me pozivaju stalno, ali, trenutno imam druge planove u životu – priča pevač. Džimi ne pominje Aleksandru Tiodorović sa kojom je u rijalitiju bio deset nedelja, niti Anu Krstevski.

makonda-tracker