Džesi Džejms: Trebalo je Sandru da ostavim mnogo ranije

0
Stručnjak za svet motociklizma Džesi Džejms priznao je da je njegovo ponašanje prema bivšoj supruzi Sandri Bulok bilo krajnje neprihvatljivo i smatra da je trebalo da okonča njihov brak pre nego što ju je prvi put prevario
foto: BANG
foto: BANG

Tokom petogodišnjeg braka sa oskarovkom Sandrom Bulok, voditelj popularne emisije koja se bavi motorima Džesi Džejms imao je nekoliko seksualnih afera, sve do marta prošle godine kada ga je je jedna od ljubavnica Mišel Bombshell MekGi razotkrila javnosti.

- Trebalo je da postupim kao častan čovek. Da je ostavim. Čim sam poželeo da švrljam sa strane trebalo je da stavim tačku na našu vezu – rekao je Džesi u emisiji Pirsa Morgana.

Uprkos kajanju zbog svog nepriličnog ponašanja dok su bili venčani, Džejms ipak ne žali glamurom Holivuda u kojem je Sandra Bulok živela, pošto oseća da da taj svet nije u potpunosti iskren. Pričajući o svečanim govorima koje je Bulokova držala kada su joj uručivana mnogobrojna priznanja za njen plodotvorni glumački angažman, voditelj tvrdi da oni uopšte nisu bili jedinstveni i originalni.

- Zahvalnica koju je držala na dodeli Oskara u kojoj je ispričala da se u jednom trenutku samo trgnula i shvatila koliko je srećna što uz sebe ima svog supruga, nije bila iskrena. Iste reči je ponavljala na četiri različite ceremonije. Svi ti ljudi koji moraju da žive u tom svetu... Stoprocentno mi je drago što nisam više deo svega toga – zaključio je Džesi koji se pre nekoliko meseci verio sa tatu umetnicom Ket von Di.

makonda-tracker