NISU SMELI DA JOJ KAŽU

SVI KOMENTARISU NJENU ČUDNU FRIZURU: Aleksandra se pojavila sa dugom nadogradnjom, prisutni je najoštrije osudili zbog lošeg izbora! (FOTO)

0

Komentari publike su joj svakodnevna pojava, a sada su malo oštriji i tiču se njenog izgleda!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nije tajna da skoro sve estradne zvezde koriste razne umetke za kosu, kako bi na sceni izgledala bujnije i lepše. Uglavnom je reč o kvalitetnim dodacima napravljenim od prirodne vlasi, pa se to i ne primeti na njima.

 

Ipak, ima i onih pevačica koje nisu spremne da izdvoje i do 300 evra za ovaj luksuz na glavi, pa se radije opredeljuju za to da umetke ili preko internet stranica.

 

 Kada se novopečena mama Aleksandra prošle nedelje pojavila na snimanju „Grand specijala“, sve oči prisutnih bile su uprte u nju zbog frizure. Nizali su se komentari na račun njenog izgleda, pogotovo zbog toga što je dosta smršala nakon porođaja, pa je dobila i dosta pohvala od svojih kolega, ali je njena nadogradnja ipak bila najzapaženija. Ovo je bio jedan od komentara u bekstejdžu.

 

foto: Nemanja Nikolić

"Jao, vidi, pa ona je ladno stavila kinesku nadogradnju na kosu! Iz aviona se vidi da je veštačka, pogledaj koliko odudara od njene prirodne kose" - glasio je jedan od komentara prisutnih u bekstejdžu

 

foto: Nemanja Nikolić

Kako se vama čini Aleksandrin izbor?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker