Hari Varešanović: Uvek imam tremu pred beogradskom publikom

0
Poznati pevač i vođa grupe Hari Mata Hari, Hari Varešanović, sa nestrpljenjem očekuje predstojeći beogradski koncert, zakazan za 31. maj u Sava centru, ovaj koncert je posvećen dvadesetpetogodišnjici postojanja grupe, jedne od najpopularnijih na prostorima biv

Ovih dana Hari se sprema da sa svojim muzičarima priredi spektakl, a u specijalnoj izjavi pred dolazak u Beograd je rekao.

- Uvek imam tremu pred beogradskom publikom, jer je Beograd oduvek znao da ceni kvalitetnu muziku i dobre pevače. Radujem se ponovnom susretu sa svim svojim fanovima sa kojima ću, kao i na dosadašnjim mojim nastupima, zajedno pevati sve one pesme koje volimo – kaže popularni pevač.

Iako ima dosta nastupa tokom maja i priprema za koncert, Hari s ponosom ističe da svaki slobodan trenutak provodi sa svojim unukom Isakom.

- Kada sam krajem prošle godine postao deda, shvatio sam sve one ljude koji su rekli da se unuče voli više od dece. Moje emocije su mnogo jače nego ranije. Isak je divan dečak i jedva čekam da ga, kada poraste, povedem na svoje koncerte – otkriva Hari kako je unuk Isak uneo vedrinu u njegov dom.

 

makonda-tracker