Antonija Blaće: Ljubav može biti večna

0
Šarmantna voditeljka Velikog Brata Antonija Blaće priznala je da se nikada ne bi ljubila sa devojkom da je znala koliko će to povrediti njenu mamu, ali i da će se udati s verom da će ljubav trajati zauvek

Simpatičnu Antoniju Blaće (31), javnost je upoznala tokom njenog učešća u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera 2004. godine, kada se poljubila i sa drugom stanarkom u kući Sanjom Kvastek.
- To nije imalo veze s publikom. Trenutak inspiracije, zezale smo stanara Filipa. Da sam znala koliko će to mojoj mami pojesti živaca i koliko će ih pojedinci zbog toga gledati ispod oka, sigurno to ne bih napravila, zbog njih - izjavila je popularna Tonka za Ekran, prilog Večernjeg lista, a prenosi portal net.hr.
Uvek nasmejana Antonija, između ostalog, otkrila je i da nije uvek vesela kao što izgleda.
- Imam svoje jako depresivne trenutke i tada ostanem kod kuće. Već dugo ih nisam imala, ali tada to uglavnom rešavam sama sa sobom – priznala je voditeljka koje je već dve godine u vezi sa vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, ali tvrdi da nikada nije imala snove o venčanju i da sada prvi put razmišlja o tome.
- Svesna sam da venčanje ne garantuje ništa, ali udaću se sa verom da će to zauvek trajati, jer verujem da ljubav može biti večna – kaže Antonija.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker