TRANSFORMACIJA

PAMTIMO JE KAO "RUŽNU DEVOJČICU", A ONA JE DANAS PRELEPA DAMA: Da li se sećate kako je lepa HRVATICA NEKADA IZGLEDALA? (FOTO)

0

Serija "Ne daj se Nina" bila je pravi hit. 

foto: printscreen/youtube
foto: printscreen/youtube

Španksa serija "Yo soy Betty, la fea" ("Ružna Beti") koja je dobila i svoju američku verziju  "Ugly Betty" pa onda i hrvatsku koja je emitovana i kod nas pod nazivom "Ne daj se, Nina" i to pre desetak godina, privukla je veliku pažnju gledalaca.

 

A najviše je tome doprinela "ružna devojčica", koju je tumačila glumica Lana Gojak.

 

foto: prinstcreen/youtube

Lana je glumila Ninu Brlek, devojku neugledne spoljašnjosti, ali obrazovanu i inteligentnu. Zahvaljujući svojim sposobnostima Nina se zaposlila u prestižnoj hrvatskoj modnoj kući. Svi koji su ovu seriju gledali, pa čak i oni koji nisu sećaju se ove glumice koja je imala naočare sa dioptrijom i fiksnu protezu na zubima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak (@lana_gojak) on

Ta mala ružna devojčica danas se može pohvaliti kako ulogama u serijama koje je posle pomenute dobila tako i zgodnim telom te snimanjem reklama i to ni manje ni više nego za kupaće kostime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak (@lana_gojak) on

Lana je inače verena, a kako pišu hrvatski mediji ovih dana sa svojim drgaim ide na kampovanje i koristi svaku priliku za odmor kao i da uživa.

 

Sigurno ću otići do rodne Pule, verovatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Verenik i ja smo zaljubljenici u kampovanje, tako da je i ta opcija otvorena. Imam i nešto predstava po obali tako da će letnji dani biti raznoliki - rekla je glumica za hrvatske medije.

 

makonda-tracker