Katarina Vučetić i Marina Kotevski postale EasyTone ambasadorke

0
Popularna manekenka Katarina Vučetić i voditeljka Marina Kotevski stale su rame uz rame sa svetskim zvezdama Evom Mendez i Helenom Kristensen i postale Reebok EasyTone ambasadorke na našim prostorima.

Katarina i Marina su se našle u nesvakidašnjoj ulozi shopping savetnika, u Reebok radnji u TC Ušće, gde su zainteresovanim devojkama pomogle da odaberu savršenu EasyTone odevnu kombinaciju za oblikovanje tela. U tome im je pomagala i poznata voditeljka Adrijana Čortan.

- Reebok je i do sada na svetskom nivou uvek birao lepe i uspešne žene za promo lica, kao što je Eva Mendez. Velika mi je čast što sam izabrana za Reebok ambasadorku i što ću biti u mogućnosti da promovišem novi model patika EasyTone. Oduvek sam vodila računa o svom telu i zdravom životu tako da saradnja sa jednom velikom sportskom kućom kao što je Reebok vam pruža još veću satifakciju da vežbate još više i izgledate još bolje -  kaže Katarina Vučetić.

Reebok Srbija, po prvi put na našim prostorima, organizuje veliki konkurs, Pogled otpozadi u okviru kojeg će izabrati srpsku EasyTone ambasadorku. Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica imaju mogućnost da osvoje vredne Reebok nagrade.

Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu sa podacima i postaviti svoje fotografije na sajtu www.reevent.rs. Trideset  devojaka koje osvoje najviše glasova učestvovaće na Reeevent-u, finalnom izboru koji će se održati u junu ove godine, na Adi Ciganliji, a najuspešnija među njima će poneti titulu EasyTone ambasadorke.

- Zbog prirode posla, ne mogu  uvek da nađem dovoljno vremena za kompletan trening, tako da nosim EasyTone odeću i obuću, sa kojom postižem dobre rezultate tokom celog dana . Reebok EasyTone patike su elegantne i lepog dizajna, tako da ih lako kombinujem uz različite odevne varijante. Reebok je brend koji oduvek volim, tako da me je obradovala titula Reebok ambasadorke. Pozivam zainteresovane devojke da se prijave na aktuelni konkurs i da nam se pridruže u promociji ovog popularnog brenda - rekla je Marina Kotevski.

Reebok EasyTone patike utiču na bolje oblikovanje zadnjice svakim korakom, tako da se preporučuju tokom vežbanja i sportskih aktivnosti, ali i za šetnju i pešačenje. EasyTone odeća koristi Reebokove ResisTone™ trake koje stvaraju otpor pri svakom pokretu. ResisTone trake, koje su napravljene od otpornog ali fleksibilnog materijala, strateški su postavljene na odeću u skladu sa rezultatima anatomskog istraživanja i prijatno prijanjaju uz telo dame koja je nosi.

makonda-tracker