Gagi Đogani: Želim da živim kraj Helene

0
Lider dens grupe Fanky G Gagi Đogani priča na koji način su on i njegova devojka Helena prevazišli prvu krizu u svojoj vezi i ne krije kako priželjkuje da se u budućnosti kraj nje skrasi
foto: Andreja Damnjanović, Luka Šarac, Alo
foto: Andreja Damnjanović, Luka Šarac, Alo

Frontmen dens grupe Funky G Gagi Đogani (40) već nekoliko meseci uživa u ljubavi pored svoje izabranice, češke manekenke Helene Kvarove (25), koju je upoznao na jednom od svojih nastupa u Austriji, gde plavokosa lepotica trenutno živi. Iako se nedavno spekulisalo da su ljubavnici prekinuli svoju petomesečnu romansu zbog Gagijevog obnavljanja bliskog odnosa sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom (36), s kojom se sreo na rođendanu mlađe ćerkice Nine (6), zaljubljeni par je više nego siguran u svoju ljubav. Popularni denser ne krije da su njegova draga i on prevazišli prvu krizu u svojoj vezi, koja je bila prouzrokovana razdvojenošću, ali i svoju spremnost da s njom otpočne zajednički život.




- Helenu sam prvi put sreo na jednom od svojih nastupa nadomak Beča, gde je ona došla u društvu svoje kume. Odmah se svojim izgledom i pojavom izdvojila od ostalih devojaka, ali nisam obraćao veliku pažnju na nju. S obzirom na to da je Čehinja, nisam želeo da se s njom upuštam u neku konverzaciju jer slabo znam engleski. Upoznali smo se na insistiranje njene kume i tada mi je otkrila da zna srpski jer je u druženju s našim ljudima u dijaspori savladala jezik. Potom su usledili i zajednički izlasci dok sam bio u Beču, dopisivanje putem Internet portala Facebook i tako je započela naša romansa – otkriva Gagi koji ne krije da su njegova izabranica i on nedavno prevazišli prvu veliku krizu u vezi.

- Priče o našem raskidu nisu tačne, ali je istina da smo nedavno imali malu svađu koju smo uspešno prevazišli. Na sukob je uticala velika razdvojenost pošto je Helena boravila desetak dana sa svojim drugaricama na Bahamima. Ni u jednom trenutku nije se naljutila zbog toga što sam se na Ninom rođendanu slikao s njom, starijom ćerkom Lunom (16) i bivšom ženom jer je svesna da će mi ceo život moje naslednice biti na prvom mestu. Anabela i Helena se odlično slažu, a upoznala je i moje ćerke s kojima je ostvarila odličan odnos. Moja bivša supruga i ja pažljivo biramo ko će se i na koji način približiti našim ćerkama – govori Gagi i ističe da mu je veoma važno to što se njegova devojka odlično slaže s njegovim mezimicama.

- Luna i Nina su ostvarile odličan odnos sa Helenom. Pošto se Helena nekada aktivno bavila manekenstvom, ona i Luna imaju mnogo zajedničkih tema za razgovore. Drago mi je što su ćerke prihvatile moju devojku jer mi njihovo mišljenje mnogo znači – kaže Gagi koji sa voljenom planira da otpočne i zajednički život.

- Teško nam pada razdvojenost, a živimo na relaciji Beograd – Beč i svakodnevno se čujemo telefonom po nekoliko puta. Ipak, želja mi je da u narednom periodu otpočnemo život pod istim krovom, ali da bih to ostvario moram da se poslovno stabilizujem i stanem na noge – kaže Gagi koji uveliko traga za novom pevačicom za svoju grupu.

Uprkos nekadašnjim skandaloznim sukobima pre i posle razvoda koje su pratile i priče o zlostavljanju, bivši supružnici Anabela Bukva i Gagi Đogani zakopali su ratne sekire i sada složniji nego ikad pokušavaju da svoje ćerke Ninu i Lunu izvedu na pravi životni put. Atraktivna pevačica ne krije da je zadovoljna što je njen nekadašnji suprug ponovo srećan u ljubavi sa novom izabranicom.

 - Upoznala sam Helenu, ona je divna devojka i mnogo sam joj zahvalna što je brižna i pažljiva prema mojim devojčicama. Srećna sam zbog nje i Gagija – kaže Anabela.

Danilo Mašojević

makonda-tracker