ISKRENA I HRABRA

REKLI SU DA NE MOGU DA IMAM DECU, ALI JA NE VERUJEM U TO: Javno priznanje popularne pevačice pomoglo je svima koje muči ista BOLEST!

0

Četiri je godine bolest držala u sebi, odnosno, samo njeni najmiliji znali su za njenu neplodnost, sve do prošle godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džesi Džej je pre pet godina saznala da ne može da ima decu, pa je odlučila da stvari uzme u svoje i pokuša sve kako bi ipak dobila naslednike.

 

Uvek sam bila neko ko je otvoren i iskren. Pre četiri, četiri i po, pet godina, dijagnostkovali su mi tu bolest. Ta potvrda lekara me bacila u očaj. Rekli su mi da ne mogu da imam decu, al ja ne verujem u to. Verujem u čuda. Nisam odustala", rekla je pevačica.

 

Dodala je kako je poslednje četiri godine mnogo radila na sebi pa je promenila ishranu i način života. Četiri je godine bolest držala u sebi, odnosno, samo njeni najmiliji znali su za njenu neplodnost, sve do prošle godine.

 

foto: Profimedia

 

U emotivnom govoru u londonskoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hallu najpre je otkrila s kakvom se bolešću bori, a potom je otpevala pjesmu "Four Letter Word" koja govori o tome.

 

Znala sam da će to pomoći ženama i muškarcima koji se bore s neplodnošću. Već samo to što neko poznat o tome javno govori može pomoći onima koji ne znaju kako uopšte da započnu razgovor o tome", istakla je.

 

 

makonda-tracker