KAKO VAM SE ČINI?

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Zašto je šeik iz Dubaija platio Halida Bešlića? Evo u čemu je reč!

0

Nesvakidašnje!

foto: Press
foto: Press

Jedan od najpopularnijih bosanskih pevača dobio je od šeika Alija džak pun dolara - pogledajte zbog čega.

 

Halid Bešlić plaćen je neverovatnom sumom dolara da otpeva jednu pesmu pod prozorom plavokose tuzlanske lepotice, reperke Sassje.

 

foto: Press

Za ovu neobičnu "tezgu" angažovao ga je misteriozni šeik Ali iz Dubajia, o kome se jedino zna da ne štedi novac kada su zadovoljstva i netaknuta priroda u pitanju. On u Bosni kupuje izvore, šume, gradove i fudbalske klubove i ne pita za cenu. Njegovim dolarima nisu odoleli ni Halid Bešlić, ni trener fudbalskog kluba Željezničar, Amar Osim, kao ni svirači legendarnog benda Zabranjeno pušenje.

 

foto: Press

Sve ovo, iako je izuzetno blisko našoj realnosti, odvija se ipak samo u novom spotu Zabranjenog pušenja kojim je ekranizovan hit "Kupi nas Ali" sa novog albuma benda "Šok i nevjerica", a režirao ga je Danilo Šerbedžija.

 

- Kao i mnoge druge pesme Pušenja i ova "prepisuje" našu svakodnevicu.

 

"Kupi nas Ali" je pesma koja govori o svima nama u regionu i tome kako se jeftino prodajemo, a u spotu smo je lokalno "obojili" i našim autentičnim bosanskim likovima, pa su nam specijalni gosti bili reperka Sassja, koja i peva u ovoj numeri, kao i Halid Bešlić i Amar Osim, trener FK "Željezničar" - kaže Sejo Sekson, frontmen Zabranjenog pušenja.

 

foto: Press

Kako je Sassja reagovala na serenadu koju je platio šeik Ali, a otpevao Halid Bešlić, pogledajte u spotu:

 

 

makonda-tracker