VERUJE U SEBE

NEKADA RIJALITI ZVEZDA, DANAS USPEŠNA POSLOVNA ŽENA: Antonija Blaće o svom životnom putu, koji nije bio nimalo lak! (FOTO)

0

Maštala je o uspehu!

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Antonija Blaće pre nego što je postala voditeljka gledaoci su imali priliku da je vide i kao rijaliti učesnicu koja nije marila za kamere te je naga bila svako malo u kadru.

 

Nedavno je izjavila da je čak i pre ovog "zanimanja" rijaliti učesnice skupljala čaše na partiju kada je otvarana televizija na kojoj danas radi. Ona je tom prilikom istakla koliko je život zapravo nepredvidiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

"Na prvom partiju ikada, parti koji je obeležio pokretanje kanala, te davne 2004, bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat "Velikog brata", a još manje kao voditeljka ili producentkinja. Radila sam najvažniji posao te večeri - skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti. Gledala sam iza šanka tadašnje velike zvezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici. Tek sam se nekoliko meseci posle toga prijavila za BB. Posle su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je neko odustao. Tako da ako vam iko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je!" - napisala je voditeljka na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker