razlozi

NISU ODGOVARALI JEDNO DRUGOM, TE JE DOŠAO KRAJ: Saša Vidić iskreno o PREKIDU prijateljstva sa Cecom, koje je trajalo osamnaest godina!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Neko

17-06-2019 12:58h
A da, pa sestre su poznate po tome, fok im odgovara tu si, a im ne trebas , kao i da nisi postojao. Svi su drugi bolji od tebe. Kakva su oni farsa , kad bi ljudi znali.. strasno.. sad su u ljubavi vlasti i bitne su. Zaboravile su ko je bio uz njih kada su bile drzavni neprijatelji broj 1. I kada su ih svi pljuvali.. E moj Sale, svi su potrosna roba. A tvoj glas se daleko cuo kada si trebao da ih branis.. Verovatno si se zamerio vladaru iz senke. Plavom .. da ne idemo dalje..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: