Britni Spirs u stripu

0
Princeza popa Britni Spirs priključila se listi slavnih osoba čije su životne priče izdavači Bluewater Productions u ediciji Fame priredili u vidu animirane biografije

Dvadesetdevetogodišnja pevačica Britni Spirs postala je junakinja stripa Fame: Britney Spears koji će za temu imati uspone i padove koje je nekadašnja tinejdž senzacija doživljavala kako u tokom karijere, tako i na emotivnom planu.

- Britni je daleko kompleksnija osoba nego što to mnogi uviđaju. Ma kakve predrasude imali o njoj, uvek se možete iznenaditi otkrivanjem još nekog od slojeva njene ličnosti. Ispod Britni kao izvođača skriva se jedno stvarno ljudsko biće koje se nalazi u neprekidnoj borbi za svoje pravo na život, za sopstvenu umetnost, da bude shvaćeno... Ona je kreacija Internet ere, stvorena da bude stavljena na pijedesta. Međutim niko ne može da izdrži tu vrstu ogoljenosti pod intenzivnim reflektorima slave toliko dugo. Titula i status su u potrazi za stvarnom osobom koja stoji iza svega – poručuju kreatori ovog stripa koji su u istoj ediciji izdali i animirane priče o životu zvezda kao što su Lejdi Gaga, Džastin Biber, Robert Patinson i Kristen Stjuart.

makonda-tracker