otvorila dušu

NE ŽELIM DA KAŽEM NIŠTA PROTIV NJENOG BIVŠEG MUŽA, ALI... Suzana Mančić otkriva zbog čega je DANIMA plakala i bila NA VELIKIM MUKAMA!

0

Proživela je teške trenutke zbog ćerkinog razvoda.

Suzana Mančić
Suzana Mančićfoto: Damir Dervišagić

Voditeljka Suzana Mančić prvi put je progovorila o teškim trenucima u svom i životu svoje ćerke Teodore Kunić. Naime, Suzanina starija ćerka pre šest meseci se razvela i vratila u Srbiju iz Amerike, gde je živela sa bivšim mužem. Sada je, kako kaže, dobro, ali su pregurale težak period.

 

- Teodora je sada dobro, počela je da radi, prima svoju platicu i zadovoljna je. Ne želim da kažem ništa protiv njenog bivšeg muža, ali to, jednostavno, nije bio život za nju. Dok su bili u braku, ona je uživala, lepo se provodila, dosta je putovala, ali posle nekoliko godina takvog načina života, shvatila je da to ne želi. Kao svaka majka, kada mi je saopštila da se razvodi, bila sam uz nju i podržala sam je. Međutim, bilo mi je veoma teško i bila sam veoma tužna, plakala sam danima - iskreno  je ispričala Suzana.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Od razvoda je prošlo skoro šest meseci i voditeljka ističe da im se život vratio u normalu, ali poslednjih nekoliko nedelja Mančićeva je bila na velikim mukama....

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker