i zadnju paru bi dala na njega!

KUPILA MU NEŠTO ŠTO JE DUGO MERKAO: Rada Manojlović iznenadila Harisa Berkovića OVIM skupocenim poklonom OD ČAK 9.500 EVRA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Hani

13-06-2019 10:09h
Ima se moze se
Svaka cast Rado

BBB

13-06-2019 11:51h
Placas ga da ne ode.

Baki

13-06-2019 12:15h
Ovo je veza tipa, kad ono uđeš u prodavnicu a prodavačica te spopadne da kupiš nešto, pa ajde probaj ovo, pa hajde ovo i od tog silnog probanja više ti neprijatno da odeš a da nešto ne kupiš, i na kraju kupiš nešto što ti ne treba i ne sviđa ti se i ideš kući i samo gledaš gde da baciš onu kesu i da se toga što pre rešiš a ona mu još kupuje po nešto da je ne odbaci, kao pomenutu kesu.

Deki

13-06-2019 19:30h
@Baki
Dobro si to uporedio, to je filozofija koja kaže da 'ljudi vole da kupuju ali ne vole da im se prodaje'. Primer trgovaca u Turskoj, kad mu uđeš u radnju on te spopadne i ne možeš izaći dok nešto ne kupiš i to kao što kažeš, kasnije se kaješ što si to kupio i nikad mu više nećeš ući u radnju dok je na Zapadu prodaja bazirana na prethodno citiranoj postavci i nema pritiska na kupca, sve je pod video nadzorom i nigde nikoga, sam biraš, ideš u garderobu, probaš koliko hoćeš i na kraju kupiš jer za svu robu važi mogućnost povrata bez ikakvih dodatnih pitanja tako da i kupiš misleći da ćeš to vratiti ali se ne vrati i tako se trguje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: