iskreno mišljenje

U RODNO MESTO NIJE KROČILA VIŠE OD 25 GODINA: Aleksandra Radović je jedan od najboljih VOKALA, a evo šta meštani Bogatića IMAJU DA KAŽU o njoj!

0

Mnogi čak nisu ni znali da je ona iz ovog mesta, s obzirom na to da već decenijama ne dolazi.

Aleksandra Radović
Aleksandra Radović foto: Vladimir Šporčić

Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspevala u tome.

 

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila osnovna škola koju je pohađala. Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pevačica je bila stanovnik Bogatića.

 

Ipak, malo je onih koji je se sećaju, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.


- Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića. Ja se nje malo sećam dok je bila devojčica, mislim da ona ovde ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđala - ispričala je jedna starija gospođa...

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Aleksandra Radović
Aleksandra Radović foto: Damir Dervišagić


Slično su Kuriru rekli i drugi meštani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije. U zgradi u kojoj je nekad živela popularna pevačica govore da je nisu sretali duže od dve i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan pre nekoliko godina.

 

- Ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dve smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića. Inače, roditelji su joj bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo videla. Kada je upisala fakultet, retko je dolazila u Bogatić. Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro... Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se - rekla je jedna gospođa koja je bila bliska Radovićima.

 

 

makonda-tracker