DRUGAČIJA!

NJU JE LJUBAV PROMENILA: Rijana priznala koliko je ZALJUBLJENA I ŠTA JE POŽELELA ZA SEBE!

0

Pevačica (31) se već dve godine zabavlja sa saudijskim milijarderom, Hasanom Džamelom

Rijana
Rijana foto: Profimedia

Rijana nikada ne priča o svom privatnom životu.

 

Nije tip poznate ličnosti koji priča sa kim je u vezi ili sa kim je raskinula. Ne daje ni objašnjenja o svojim postupcima na sceni ili van nje. Ali pevačica sa Barbadosa je nedavno napravila izuzetak i pristala je na intervju sa časopisom "Interview" u kome je pogazila svoja dotadašnja pravila: Otvorila je dušu i ispričala brojne planove i detalje iz privatnog života!

 

Pričala je o svojoj vezi sa milijarderom iz Saudijske Arabije, Hasanom Džamelom, istakla je da im ide odlično, da je zaljubljena u njega i da želi da se ostvari kao majka.

 

Nije otkrila da li se bliži svadba, ali je ponovo naglasila da bi jako želela da se ostvari kao majka: "Najviše na svetu bih volela da dobijem dete."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihssan4ever (@rihssan4ever) on

Tek pre par godina sam počela da shvatam da moram da posvetim neko vreme sebi i svojim potrebama, pošto dobro mentalno zdravlje zavisi od toga", kaže Rijana. "Ako nisi srećan, nećeš ni biti srećan dok ne budeš radio stvari koje voliš da radiš. Nikad ne želim da radim svoj posao tek tako da ga odradim i da se osećam da želim da ga samo skinem sa grbače. Moja karijera je moj cilj i srećna sam ovime čime se bavim, nadam se da se to nikad neće promeniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihssan4ever (@rihssan4ever) on

Ušla sam u novu vezu i to mi je važno. Bilo je nešto ovako: 'moram da izdvojim vreme za ovo'", ispričala je Rijana u intervjuu. "Moram da negujem svoju vezu i da joj se posvetim na isti način kao što to radim sa svojim poslom. Zbog toga zaustavim sve poslovne obaveze na 2 ili 3 dana. Sada u svom kalendaru imam dane obeležene slovom "P" koje se odnose na - privatne dane. To je neka novina, eto", kaže najbogatija pevačica na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihssan4ever (@rihssan4ever) on

Njena veza sa Hasanom je dospela u medije prvi put pre dve godine, u junu 2017. godine, kada su uhvaćeni kako se strastveno ljube na odmoru u Španiji.

Nešto kasnije, u septembru, su viđeni kako večeraju u restoranu u Londonu, a u oktobru kako šetaju ulicama Bostona. U januaru prošle godine se očekivalo njihovo zajedničko pojavljivanje na dodeli Gremi nagrada, ali se Rijana ipak pojavila sama. Hasan joj se, ipak, pridružio na zabavi nakon dodele, da proslave njen osvojen Gremi za najbolju rep pesmu.

 

Tek krajem februara ove fodine je par viđen zajedno. Rijana je 20. februara proslavila 31. rođendan, a njih dvoje su zajedno otišli na utakmicu njenog omiljenog NBA kluba: Los Anđeles Lejkersa.

 

 

makonda-tracker