Pipa Midlton: Druželjubiva, ambiciozna i atletski građena

0
Devojka koja je umalo zasenila venčanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža, Kejtina sestra Pipa Midlton iz potpune anonimnosti je svojim seksepilnim izgledom dospela u žižu javnosti, pa tako i na naslovnicu magazina People

Zahvaljujući tome što je bila deveruša na kraljevkom venčanju Kejt i princa Vilijama od Velsa i jednostavnoj haljini boje slonovače koja na savršen način ističe linije njenog izvajanog tela, dvadesetsedmogodišnja brineta Filipa Šarlota Midlton zaintrigirala je čitavu planetu. Prema rečima njenih prijatelja, zgodna, ambiciozna i veoma obrazovana Pipa daleko je neposrednija i opuštenija od svoje dve godine starije sestre.

- Pipa će uvek imati obožavaoce među muškarcima – otkrio je za magazin People njen kolega sa Univerziteta u Edinburgu na kojem je buduća organizatorka zabava svojevremeno diplomirala na studijama britanske književnosti.

Iako je oduvek više volela da posećuje mirne privatne žurke na imanjima svojih prijatelja plave krvi i drži se po strani od tabloida, ispostavilo se da Pipa ume da uživa u provodu, baš kao i brat njenog novopečenog zeta princ Hari.

 

Dokaz za ovakvu tvrdnju moguće je pronaći u njenim obnaženim fotografijama koje su prethodnih dana procurele na Internet, na šta su odmah zataškavanjem reagovali kako Midltonovi, tako i članovi kraljevske porodice. Međutim, to nije sprečilo Filipine Facebook fanove koji su potegli inicijativu da se u Engleskoj svaki petak nakon njenog rođendana koji pada 6. septembra slavi kao Dan zahvalnosti za guzu Pipe Midlton.

makonda-tracker