Danilo Šerbedžija: Ja sam kriv za raspad braka

1
Nakon samo dve godine braka, sin poznatog glumca Rade Šerbedžije, Danilo, razvodi se od producentkinje Lavinie Stabs
Foto: Ivan Dobričić
Foto: Ivan Dobričić

Reditelj filma 72 dana potvrdio je ovu vest za hrvatsko izdanje magazina Story, ističući kako je on glavni krivac za raspad braka.
- Istina je, Lavinia i ja se razvodimo. Problem je u meni, pa je logičan korak bio da podnesem zahtev za razvod braka. Ne bih želeo da se stekne utisak kako je to bila njena volja i da je ona za bilo šta kriva, jer to nije istina i to neću dozvoliti. Nema tu nikakve senzacije, sve ćemo rešiti sporazumno, jer nema nikakve potrebe da se povlačimo po sudovima. Zahvalan sam joj na ljubavi kojom je negovala naš brak, a i na razumevanju koje je pokazala sada kada proživljavamo i ove teške dane - ispričao je Danilo demantujući da je za krah braka kriva treća osoba.


- Suludo je misliti da se brakovi raspadaju samo zato što je jedan od partnera pronašao nekog drugog. To definitivno nije bio naš slučaj i smešno mi je to uopšte komentarisati - objasnio je Danilo dodavši kako je u celoj priči najvažniji njihov jednoipogodišnji sin Ivan.
- Lavinia je divna majka i uprkos tome što više ne živimo zajedno, gotovo svakodnevno viđam Ivana koji je izrastao u predivno biće. Dobrobit našeg sina nam je na prvom mestu - zaključuje Šerbedžija aprenosi portal net.hr.

Priredila: Jelena Kulović


makonda-tracker