Nikolina Pišek: Matija nema mane

0
Atraktivna hrvatska voditeljka i glumica Nikolina Pišek priznaje da su joj se devojke često udvarale i otkriva na šta je sve bio spreman njen dečko Matija Ćorković da bi je osvojio
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Šarmantna Nikolina koja je snimala provokativne kadrove u kojima se mazi sa dve devojke za spot Saše Kovačevića Idemo do mene, ispričala je kako su joj se pripadnice istog pola često nabacivale.
- Pa, dogodilo mi se to...više puta. Neke su bile i agresivne, agresivnije od bilo kojeg muškarca. Jedna mi je dugo pisala pisma, dolazila u teretanu u kojoj ja treniram, pokušavala mi se približiti kao prijateljica. Nje sam se čak malo i pribojavala. Bila je bivša sportistkinja, jako visoka i muškobanjasta, vozila je croser, što je malo neobično za devojku – otkrila je Nikolina za hrvatski portal net.hr.
Iako je u proteklih godinu dana intenzivno snimala seriju Najbolje godine, njena veza sa dve godine mlađim srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem sa adresom u Berlinu, nije trpela jer su svaki slobodan trenutak koristili da budu zajedno.

Zgodna Zagrepčanka nedavno je proslavila 35. rođendan, a njen voljeni je iznenadio žurkom iznenađenja, haljinom i cipelama sa Gucci potpisom.
- Uz ljubav na daljinu, uvek je prisutna i neka čežnja, neko iščekivanje koje vas stalno vraća na početak i ne dopušta vam da živite zdravo za gotovo. Ne stignete dosaditi jedno drugom. Ali, ne preporučujem nestabilnim i nesigurnim osobama, jer tada se može pretvoriti u pravo mučenje – kaže popularna voditeljka koja je prvi put otkrila i kako je započela njena i Matijina veza.


- Dosta toga saznala sam kasnije, na primer da je Matija izrežirao prva dva naša susreta. Prvi u Beogradu, a drugi u Berlinu gde mi je čak sredio poslovni angažman, pa sam tamo putovala zbog posla. I profitirala. Vrhunski je to odradio. Priznanje sam iskamčila tek nakon nekoliko meseci. Priznao mi je da je na naš susret čekao godinu dana. A ja sam, pak, sve vreme sumnjala da mu se sviđam – priznaje Nikolina i dodaje da je njen sadašnji partner zreliji od svih muškaraca koje je dosad upoznala.
- I danas, nakon sedam meseci veze, tražim mu manu. Ali, bezuspešno – zaključuje Pišek.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker