brza intervencija

SAMO LUD BI POMISLIO DA NJEMU MOŽE NEŠTO DA UKRADE! Arnold Švarceneger sprečio ozbiljan incident!

0

Nesvakidašnja situacija se dogodila ispred jedne teretane u  gde Švarceneger redovno vežba.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reakcija Telohranitelj sprečio nepoznatog muškarca da Arnoldu Švarcenegeru otme električni planinski bicikl vredan 5.500 dolara.

 

Arnold Švarceneger (72), bivši guverner Kalifornije i holivudski glumac, koji se proslavio ulogama u serijalu "Terminator", našao se na meti lopova u petak, kad je nepoznati muškarac pokušao da mu ukrade električni planinski bicikl!


Incident se dogodio ispred jedne teretane u Venisu (Kalifornija), gde Švarceneger redovno vežba.

 

foto: Profimedia

Krađu je sprečila brza reakcija jednog od Švarcenegerovih telohranitelja, koji je uperio električni omamljivač u lopova kako bi ga sprečio da ode s Terminatorovim ljubimcem.

 

U pitanju je ekstraveliki električni planinski bicikl "felt autfiter", ofarban u kamuflažnu šaru, čija je vrednost čak 5.500 dolara. Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se Švarceneger kako proverava svoj bajs, dok njegov telohranitelj na nišanu drži lopova, čiji identitet nije naveden. Nakon nekoliko trenutaka, kad se Švarceneger uverio da je sve u redu s njegovim dvotočkašem, telohranitelj je vratio oružje u futrolu.

 

foto: Profimedia

Glumac je potom opalio nekoliko selfija s fanovima, koji su se okupili pre nego što je otišao svojim putem. Jedan od telohranitelja ga je pratio takođe na dva točka, dok je iza njih išao džip s još nekoliko telohranitelja.

 

 

makonda-tracker