DIVNO

NIŠTA OD TAJNE SVADBENE CEREMONIJE: Fotografije venčanja glumca Krisa Prata i Švarcenegerove ćerke, obišle SVET!

0

Svi se raduju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni glumac Kris Prat (39) koji se razveo 2018. godine oženio je juče ćerku Arnolda Švarcenegera, Ketrin Švarceneger (29) nakon godinu dana veze.

 

Tajna svadbena ceremonija se odvila pod velom misterije i daleko od očiju javnosti, a popularna porodica se potrudila da na sve načine dobro obezbedi Krisa i Ketrin, te da inostrani fotografi ne uspeju da ih slikaju. Ipak, strani paparaci su uspeli da ih uslikaju.

 

foto: Profimedia

Da se nešto događa bilo je jasno kada su Kris i Ketrin stigli na luksuzno imanje San Isidro u Montesitu u Kaliforniji u petak preko dana. San Isidro ranč poznat je kao jedno od najluksuznijih imanja, a prostire se na preko 500 hektara privatnog zemljišta sa pogledom na Tihi okean.

 

Tokom ranog subotnjeg jutra bilo je jasno da je ipak reč o venčanju, a aktivnosti na imanju počele su još oko 10 časova. Na ranč je stizalo cveće, ali i dekoracija, da bi porodica Švarceneger, koju je obezbeđenje skrivalo kišobranima stigla nešto pre 17 časova, kao i deveruše koje su bile obučene u roze haljine.

 

foto: Profimedia

Veliki crni autobus sa zatamnjenim staklima prevozio je goste iz odmarališta sa pet zvezdica sve do ranča.

 

Mlada je nosila raskošnu belu venčanicu bez naramenica, a imala je dugačak šlep na haljini.

 

Najveseliji na imanju bili su mladini roditelji Arnold Švarceneger, kao i majka Marija Šriver.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker