bori se

REŠIO JE DA SAVLADA POSLEDICE KOJE TRPI: Darko Lazić krenuo na pshioterapiju, na nagovor porodice!

0

Uskoro će postati otac po drugi put!

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Darko Lazić prinuđen je da se leči kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine.

 

Folker već osam meseci nema miran san jer mu se skoro svake noći u snu javljaju slike udesa, iz kog je jedva izvukao živu glavu, te doživljava jezu kad god prolazi pored tog kobnog mesta. Iako je mislio da će vremenom to prebroditi, njemu je sve gore pa je morao da pronađe rešenje.

 

foto: Sonja Spasić

"Po savetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje", otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevač započeo proces kod jednog poznatog psihijatra.

 

"Lazić je popričao sa stručnim licem i već posle prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću volju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova verenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mesec dana", kaže pevačev prijatelj.

 

foto: Ivana Radovanov

Darko se, inače, prošle nedelje vratio na scenu s novom pesmom "Majko". Iako je njegov prvi nastup posle nesreće zakazan za avgust, on se predomislio i s timom menadžera već počeo da dogovara ranije svirke, tako da će za nedelju, dve već početi da radi punom parom, baš kao pre udesa.

 

Međutim, on je zbog posla otkazao svakodnevne fizikalne terapije i sveo ih na minimum.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker