oduševila se

LUKSUZNA NEKRETNINA JE NA KORAK OD NJE: Ceca kupuje stan od 130 kvadrata, komšinica će joj biti Viki Miljković, a evo kome je obezbedila krov nad glavom!

2

Razgledala je ovih dana!

 

"Viki je već pazarila tri stambene jedinice u izgradnji na toj lokaciji, a Ceca je nedavno sa svojom prijateljicom obišla njene stanove. Tada se oduševila prostorom, lokacijom, ali i pogledom sa višespratnice na reku i beogradske mostove. Tada je rešila da upravo u toj zgradi pazari novi dom, te je pozvala svog agenta za nekretnine, od koga je tražila da joj pokaže stanove koji su ostali za prodaju", priča izvor, pa dodaje:

 

"Ceca je u narednih nekoliko dana išla u razgledanje slobodnih stanova, a u uži izbor su ušle čak tri luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi. U narednom periodu treba da odluči koji će stan kupiti, a konsultovala se i sa Veljkom i Anastasijom. Ceca bi najradije kupila stan koji se nalazi na nekom od poslednjih spratova, tamo su stanovi ujedno i najveći, a njena deca je podržavaju u tome. Sviđa joj se i to što stan ima više od 130 kvadrata, dve spavaće sobe, kao i odvojenu kuhinju od trpezarije i dnevne sobe.

Takođe, stan ima i dva kupatila, kao i ogromnu terasu, na kojoj Ceca planira da uživa i uredi je po svom ukusu. Stan je već potpuno opremljen, svaka soba je klimatizovana, ugrađeni su kompletni kuhinjski elementi, ugrađen je i hrastov parket, kao i ugradni plakari i posebna rasveta", otkriva izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker