najveća tuga na svetu

PREDIVNA PORODICA SKRHANA JE BOLOM I NEZAMISLIVOM TUGOM: Pevač podelio najstrašniju vest - njegov TROGODIŠNJI sin UTOPIO se u bazenu!

0

Mali River Keli (3) izgubio je život u dvorištu porodičnog doma...

Grejndžer Smit
Grejndžer Smit foto: Profimedia

Pevač kantri muzike Grejndžer Smit sa svojim je pratiocima na Instagramu u četvrtak podelio strašno tužnu vest. Naime, njegov najmlađi sin, trogodišnji River Keli, utopio se u bazenu u dvorištu porodične kuće. Uprkos velikim naporima lekara, nije preživeo.

 

''Naša porodica je skrhana i srca su nam slomljena, jedino što nas teši je da je River sada s Bogom. Bio je to poseban dečak, svi koji su ga upoznali znali su to na prvu. Radost koju je doneo u naše živote teško je opisati, njegovo će svetlo zauvek ostati u našim srcima. Ako i postoji nešto više što bi trebalo da kažem u ovom trenutku, ja te reči ne mogu pronaći. Volite svoje bližnje. Ovo su za nas najteži životni trenuci'', stoji u objavi muzičara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Granger Smith (@grangersmith) on

 

Porodica je takođe zamolila da svi oni koji su im mislili poslati poklone ili cveće, novac radije doniraju bolnici Dell Children's Medical Center u Riverovo ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Granger Smith (@grangersmith) on

 

Smit je otac i petogodišnjeg sina Linkolna i sedmogodišnje kćeri London.

I njegova supruga Amber se oglasila na društvenim mrežama.

 

''Jednu majku ništa ne može pripremiti na ovakvu vest'', napisala je.

 

 

makonda-tracker