divan suprug

NIJE SAMO NAJBOLJI TENISER, VEĆ I NAJBRIŽNIJI MUŽ: Jelena Đoković pokazala koliko je njen Nole PAŽLJIV i PUN LJUBAVI! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Hani

07-06-2019 13:12h
Jelena Jelena ne hvali se puno moze sve brzo da se okrene
Sacuvaj nesto samo za sebe i uzivaj
Mani se svijeta
Ako ti je potrebno da srecu dijelis sa sirokim narodnim masama potrazi strucnu pomoc
Moj ti je prijateljski savjet

Iv

07-06-2019 15:05h
Sta jedu ovi..

Svetlana Mihaila Popovic Green

10-06-2019 17:04h
@Iv
Sigurno ne ono sto ti jedes... znas ono sto pocinje sa "g", a ono sto jedu Novak i Jelena mozes samo da sanjas. Ti to ni u mislima ne mozes da imas i stavis u usta. Bruko!

Svetlana Mihaila Popovic Green

10-06-2019 17:14h
@Iv
Hani, Hani, mani se Jelene i pocni da zivis svoj zivot, ali pre toga trkom do nekog po strucnu pomoc...Ubi te zavist, a od nje moze i da se odlepi, pa se onda zavrsi i u nekoj od institucija!
P.S. Jelena ima razloga da se hvali! I njoj se nista nece okrenuti, bar ne naopacke i na lose!

xx

07-06-2019 16:09h
Jelena se hvali, a mi smo ga videli jedne zime na Kopu nije ni malo delovao srećno, sa crnim ispod očiju, tako da ima puno priča za medije.

Svetlana Mihaila Popovic Green

10-06-2019 17:02h
@xx
Lupetaj! Lupetaj! Ljubomora jede i izjeda iznutra! Mozes samo da im zavidis na svemu sto imaju! Da si srecna/srecan ne bi se oglasavao sa glupostima i gadostima pod XX

mira

15-06-2019 02:08h
@Svetlana Mihaila Popovic Green
Da bude srećan pored ovakve žene ? Meni je Novaka iskreno žao ! Baš nije imao sreće ! Jedno naporno i prazno stvorenje , a misli da je svu pamet sveta pokupila .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: