foto

POZNATE DAME ZABLISTALE NA DOGAĐAJU U BEOGRADU: Ovo su toalete o kojima svi pričaju!

0

Svečana dodela najprestižnijh radijskih nagrada kod nas – Naxi Zvezda !

foto: Promo
foto: Promo

Svečana dodela najprestižnijh radijskih nagrada kod nas – Naxi Zvezda okupila je najuspešnije muzičke zvezde regiona u Pozorištu na Terazijama, a ženski deo zvanica posebno se potrudio oko izbora toaleta o kojima danas svi pričaju!

Sara Jo je zablistala u dugoj beloj haljini. Romantična i senzualna, mlada pevačica je plenila poglede kako na crvenom tepihu, tako i na bini dok je u pratnji gudačkog orkestra izvodila svoju pesmu „Mahovina“.
 

SARA JO
SARA JOfoto: Promo

Njena prijateljica, blogerka Dunja Jovanić ponela je izazovnu belu haljinu, dok je pevačica Ana Stanić sve oduševila prefinjenim stilom i sjajnom kombinacijom boja.

 

DUNJA JOVANIĆ
DUNJA JOVANIĆfoto: Promo
ANA STANIĆ
ANA STANIĆfoto: Promo

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, Nevena Božović, koja je i osvojila Naxi Zvezdu za pevačicu godinu, po izboru slušalaca Naxi radija, na događaju se pojavila u odevnoj kombinaciji koju je ponela na crvenom tepihu u Tel Avivu. Srpska pevačica saradnju sa sve uspešnijom modnom dizajnerkom Nevenom Ivanović, koja je zadužena za njen kompletan stajling od Beovizije do danas.
 

nevena božović
nevena božovićfoto: Promo

Kantaturoka Maya Sar uručila je Massimu nagradu za koncert godine.
 

Maya Sar
Maya Sarfoto: promo

Glumica Jelena Gavrilović sve je oduševila dugom pink haljinom, dok je Anđelka Prpić zablista u elegantnom izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naxi Radio (@naxiradio) on


Osim što je najznačajniji radijski događaj godine, svečana ceremonija dodele priznanja Naxi Zvezda ponela je titula najglamuroznijeg događaja ovog proleća u Beogradu.

 

 

 

makonda-tracker