RADOZNAO

NJIMA NIKAD NIJE DOSADNO: Novak izenadio fanove ovim NESVAKIDAŠNJIM POSTUPKOM! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

piksi

06-06-2019 11:40h
jeca kao iz bijafre a i njihov nolo,a plivaju u milionima-jadna deca

Svetlana MIhaila Popovic Green

08-08-2019 14:09h
@piksi
Jeci nista ne fali! Dobra je cerka, supruga, a jos bolja majka...To sto plivaju u milionima zna se cija je zasluga, a ti samo mozes da im zavidis i crknes od zlobe. Ni pod prozor ne mozes da pljunes ni Jeci, a ni Novaku. Idi seci vene zlobnice. By the way, da li bi morali da imaju saliste i budu debeli i otromboljeni da bi ti se dopali?!?!? Bas me interesuje kako ti izgledas. Verovatno si neka nakaza. Ne mozes biti bolji cim ti je dusa tako nakazna! I Jelena i Novak su zdravi, mladi ljudi koji su svojim trudom i radom stigli tu gde jesu. Da imas truncicu pameti od one koju oni imaju u svojim glavama nebi ostavljao ovakve komentare. Freak!

veliborka.427

06-06-2019 18:03h
Vas dvoje me tako iznenadite, toliko ste romanticne dusice, da ste svesni da zivot cine male stvari a ne novac. Cuvajte se samo necastivoga, bravo Vam ga za svaki potez koji uradite!!

Svetlana Mihaila Popovich Green

08-08-2019 14:17h
Gospode Boze! Buduce generacije Srbije nisu i nikada nece biti ono sto su nam bili preci. Strasno cime se pojedini mladi bave i koliko mrze ovo dvoje predivnih mladih ljudi. Sta li im ucinise i Jelena i Novak da po njima ovoliko pljuju i da im ovoliko zavide?!?!? Strasno! Umesto da uce, izgradjuju se, privredjuju, doprinose ovoj zemlji. oni bilmezisu i pljuju po Novaku i Jeleni! Nikada nigde necemo stici sa ovima koji u glavi imaju šut umesto mozga! A Vi iz redakcije ovde sami kazete: ..."Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj"..., a onda dozvolite nekoj bedi kao sto je ovaj "piksi" da pljuje po Novaku i Jeleni! Sram Vas bilo!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: